NADAL 2022 "PUJA A LA CAMIONETA"


monicaudina - camioneta-web.jpgJa tenim aquí l'època més màgica de l'any! Emociona't i viu el nadal amb molta il.lusió!!!

Per mi sempre és molt especial ja que veig créixer als vostres petits any rere any.

Fa molt que estem preparant el decorat de nadal perquè el pugueu recordar amb molt d'amor i per poder felicitar a tota la família amb unes fotografies precioses, màgiques que us portaran a un ambient de somni.

Aquest any he apostat per un escenari a l'estil americà amb la camioneta que va a buscar l'arbre de nadal. Els tons escollits són el verd dels arbres del bosc, el marró de la fusta i el vermell de la camioneta. 

Jugarem amb la camioneta, els arbres, el trineu, la neu... i alguna sorpresa més.


Informació

La durada màxima de la sessió és de 25 minuts. I després de cada sessió es neteja i desinfecta el decorat i l'atrezzo. Per aquest motiu demano màxima puntualitat.

El preu de la sessió és per unitat familiar. En el cas de voler fer fotografies amb cosins o amics cal demanar dues sessions consecutives (una per unitat familiar). A més les mascotes també són benvingudes.

En el cas que hi hagi un nadó que no s'aguanti assegut és imprescindible que algun pare o germà surti a les fotografies aguantant-lo.


Vestuari

Pel que fa a la roba recomano camises vermelles a quadres, petos texans, vestits a quadres i també hi queden molt bé els tons naturals com el camel, crema, beige, marró, gris...

L'ideal és que combineu els colors per a crear harmonia.

Recorda que pots enviar-me fotografies de la roba per whatsapp perquè et pugui assessorar.

Pel que fa a les sabates recomano que si no siguin amb les que arribin del carrer. Millor posar-les a l'estudi i que estiguin ben nets de tot arreu (laterals, soles, etc...).


La durada de la sessió és de 20-25 minuts i inclou 6 fotografies mida 20x15 en format digital entregat en galeria online privada per a descarregar així com una felicitació digital. El preu és de 85€

Apart hi ha opció d'escollir més fotografies, còpies impreses en paper cotó, còpies impreses en paper fotogràfic, postals de nadal, felicitacions, boles de fusta per a l'arbre de nadal, calendaris,...


monicaudina - monica-udina-fotografia-negre.png


Informació i reserves: 639 377 432 / hola@monicaudina.com