monicaudina - monica-udina-fotografia-negre.png

SESSIONS DE NADAL 2021


2 DECORATS 

(OPCIÓ A FER LA SESSIÓ AMB UN DECORAT O AMB 2 DECORATS)


monicaudina - 49c1842-edit.jpg
monicaudina - 49c2084-edit.jpgvestuari

El color vermell, granate, o similar.... és el que més bé hi queda en els dos decorats. Apart que és un color molt nadalenc.

Els infants destaquen sobre el fondo.

No vol dir que hagin d'anar totalment vermells. Poden anar d'un altre color i portar algun complement. Bufanda, gorro, jaqueta,...

Color que també hi va molt bé en els dos decorats: el color beige. Però l'infant queda integrat en el fondo i no destaca tant.


No hi ha opció, en el cas d'agafar la sessió amb 2 decorats, de fer canvi de roba

Si els pares voleu alguna fotografia amb els vostres fills serà davant d'un dels decorats (si només n'heu escollit un, del que hagiu escollit).


SABATES

Hi ha l'opció a fer la sessió amb sabates o sense.

Amb el decorat del trineu hi ha infants que no se senten còmodes sense sabates.

En el cas que vagin amb sabates mai han de ser amb les que arriben del carrer. Han d'estar ben netes de soles i laterals.

Hi ha molts infants que es fan la sessió i per tant espero que entengueu que el decorat i l'atrezzo ha de durar el màxim possible.

En el cas que els pares també us vulgueu fer foto amb els vostres fills heu de tenir en compte el mateix amb les sabates, per tant, o us poseu descalços o heu de portar les sabates netes de soles i posar-vos-les a l'estudi (no deixaré entrar a cap decorat amb les sabates que arribeu del carrer).
PUNTUALITAT

És absolutament impresindible arribar puntual a la sessió. Qui arribi més tard tindrà menys estona de sessió. En cap cas s'allargarà ja que hi ha famílies darrere i no és just que hagin de fer la sessió més tard per manca de puntualitat. Espero que ho entengueu.SELECCIÓ DE FOTOGRAFIES

Les fotografies (a no ser que em digueu el contrari per tal que les esculli jo, us les posaré sense editar en galeria online privada per a seleccionar.

Quan us les posi online us enviaré un missatge per whatsapp avisant. En el termini d'una setmana cal que tingueu seleccionades les fotografies (sinó, quan torno a posar-les la plataforma fa un recàrrec de 15€ que se us cobrarà).

Les còpies impreses, packs i complements que vulgueu me'ls heu de dir per whatsapp amb el número de fotografia que voleu a cada producte.


monicaudina - monica-udina-fotografia-negre.png


Informació i dubtes: 639 377 432 / hola@monicaudina.com