NADAL 2023 "PATINEM SOBRE GEL"monicaudina - dsc03830-edit-copia.jpg


Ja tenim aquí l'època més màgica de l'any! Emociona't i viu el nadal amb molta il.lusió!!!

Per mi sempre és molt especial ja que veig créixer als vostres petits any rere any.

Fa molt que estem preparant el decorat de nadal perquè el pugueu recordar amb molt d'amor i per poder felicitar a tota la família amb unes fotografies precioses, màgiques que us portaran a un ambient de somni.

Aquest any els menuts estaran en un llac glaçat, amb patins sobre gel, envoltats de neu... 

Jugarem patinant, amb la neu...


Informació

La durada màxima de la sessió és de 25 minuts. I després de cada sessió es neteja i desinfecta el decorat i l'atrezzo. Per aquest motiu demano màxima puntualitat.

El preu de la sessió és per unitat familiar. En el cas de voler fer fotografies amb cosins o amics cal demanar dues sessions consecutives (una per unitat familiar). A més les mascotes també són benvingudes.

En el cas que hi hagi un nadó que no s'aguanti assegut és imprescindible que algun pare o germà surti a les fotografies aguantant-lo.


Vestuari

Pel que fa a la roba recomano gris, beige, camel, crema, vermell, blau, rosa... de fet tots els colors hi combinen bé.

Podeu portar bufandes, guants, gorros... per a donar més sensació d'hivern.

L'ideal és que combineu els colors per a crear harmonia.

Recorda que pots enviar-me fotografies de la roba per whatsapp perquè et pugui assessorar.

Recomano que arribin ja vestits a l'estudi.

Pel que fa a les sabates que no siguin amb les que arribin del carrer. Les posarem a l'estudi i que estiguin ben nets de tot arreu (laterals, soles, etc...). Preferiblement vambes o botes blanques, perquè es noti menys si en encaixen les fundes i sinó que no destaquin.


La durada de la sessió és de 20-25 minuts i inclou 6 fotografies mida 20x15 en format digital entregat en galeria online privada per a descarregar així com una felicitació digital. El preu és de 90€

Apart hi ha opció d'escollir més fotografies, còpies impreses en paper cotó, còpies impreses en paper fotogràfic, postals de nadal, felicitacions, boles de fusta per a l'arbre de nadal, calendaris,...


monicaudina - monica-udina-fotografia-negre.png


Informació i reserves: 639 377 432 / hola@monicaudina.com