SÓC LA MÒNICA
mare de la Clàudia i el Pau i fotògrafa infantil i familiar AMB ESTUDI A VILAFRANCA DEL PENEDÈS

Si has arribat fins aquí és perquè vols conèixer qui farà les teves fotografies, aquests records inoblidables dels millors moments de la teva vida i de la teva família. 
Sóc la Mònica, fotògrafa especialitzada en fotografia familiar i infantil. Potser el fet de néixer un 23 de juny va marcar la meva personalitat, sóc de naturalesa inquieta i molt autoexigent, fet que fa que no pari fins aconseguir allò que em proposo. 

Porto treballant des de petita: primer, ajudant als pares a l'empresa familiar, en el món de la publicitat i la comunicació; després, treballant en el món de la puericultura. Quan vaig conèixer al Santi, la meva parella, vaig iniciar-me en el món de la fotografia, ell em va ensenyar a agafar una càmera de fotos i a entendre com funciona. Per cert, si vols fotografies professionals de la teva empresa, posa't en contacte amb ell (www.santicabezas.com)  

M'he format, i ho faig constantment, en il.luminació, posicionament i seguretat en fotografia de recent nascuts i bebès i en fotografia familiar i infantil, amb els millors fotògrafs reconeguts a nivell internacional com Kelly Brown, Ana Brandt, Juani García, Bea Pastor, entre d'altres, en fotografia de recent nascut i bebès; i Pepa Valero, Maria Presser, Valeria Cassina, Ana Iglesias o Luis Bueno, entre d'altres, en fotografia familiar i infantil. 

Crec en el valor de les fotografies, que són per a tota la vida, així com els millors records per a la família: des de l'embaràs, seguint pel recent rascut, els bebès, les diferents etapes de la infantesa, les relacions amb els pares, avis, cosins... Hi ha res millor que poder retenir la vida d'una persona a través de la fotografia? Des del meu punt de vista, les fotografies són memòria objectiva, ens mostren la realitat, captant aquells moments presents per poder-los reviure en el futur. I ho dic per experiència pròpia, perquè sóc mare, filla, germana, tieta... 

Per tant, si t'agrada la meva fotografia, et sents còmode amb el meu estil i vols tenir unes fotografies úniques, especials, que et recordin sempre moments importants de la teva vida, no dubtis en posar-te en contacte amb mi per planificar la teva sessió ideal.  

Em trobaràs a:

C/ Germanor, núm.3
08720 - Vilafranca del Penedès

hola@monicaudina.com

Mònica Udina fotògrafa infantil amb estudi a Vilafranca del Penedès

OPINIONS

monicaudina - embarassada-penedes-garraf-opinio-4.jpg

BET

Recomanable 100%! Una gran professional, el tracte fantàstic! Et sents com a casa en les sessions. Té molta mà pels infants! El seu toc original, seva imaginació i el seu estil fan que quedi unes fotos genials! Moltes gràcies Mònica!

monicaudina - fotografa-infantil-vilafranca-penedes-garraf-452.jpg

JAN

Recomiendo encarecidamente a Monica Udina, llevamos años haciendo las sesiones de nuestro hijo con ella y desde el primer momento nos hizo sentir súper agusto, nuestro hijo está deseando ir a hacerse fotos con Monica! La calidad de su trabajo es excelente y el trato, personal y amable. Un diez como persona y como profesional. Ni nos planteamos cambiar de fotógrafa para nuestro hijo. - JUAN

monicaudina - 6n7a7867-editar.jpg

BRUNA

Vam conèixer a la Mònica Udina a la sessió de Recent Nascut de la nostra filla. El tracte, la passió que hi posa i la qualitat de les fotografies que li ha anat fent durant aquests anys, ha fet que es converteixi en quelcom més que la nostra fotògrafa de la familia. 
Estem encantats amb la seva feina i repetim cada any com a mínim un cop per a poder regalar-li a la Bruna, un preciós record per quan sigui gran - MARIA


contacta'm
per a reservar la teva sessió o si necessites més informació


Tria la teva opció
* Dades obligatories